fbpx

Feronerie

Ferestrele TIBECO

Bazate pe feroneria

ROTO nx

Ferestrele Tibeco sunt echipate cu feronerie de marcă, moderne și capabile să îndeplinească cele mai variate cerinţe ale pieţei actuale. 

Sistemele oscilobatante bazate pe feroneria ROTO NX sunt fiabile şi tehnologice.

Fiabilitatea, securitatea, performanţa ridicată şi gradul ridicat de accesorizare recomandă ferestrele și ușile Tibeco realizate în tehnologie germană ROTO.

Avantaje

Roto NX ofera avantaje reale: costuri minime de productie si efort minim la montaj, costuri minime si economie de timp in depozitare si logistica, o siguranta sporita a functionarii si in special, mai putine interventii de service.

In plus, datorita functionalitatii imbunatatite si a inovatiilor, sistemul Roto NX este avantajos din punct de vedere economic nu numai pentru producatorii de ferestre, ci si pentru utilizatorii finali. De exemplu, cu o protectie antiefractie sporita, un design imbunatatit si un nivel mai ridicat de confort la utilizare.

Balama tip P

pentru ferestre din PVC

Ferestre

TiltSafe

Protectie antiefractie in pozitie batata conform RC 2

Ventilatie fara griji si somn mai linistit: Roto NX pune capat lacunelor de siguranta riscante asociate cu ferestrele batante. Fereastra TiltSafe de la Roto cu protectie antiefractie in pozitie batata face posibil acest lucru:

Mecanism de

canat inactiv Plus

Mecanism cu

dornmas marit

Eficienta ridicata datorita costurilor minime de depozitare si logistica, precum si montajului rapid

Contraactionare gresita

Montaj flexibil si functionare de lunga durata

Clips mecanic pentru usa de balcon

Constructie de arc stabila pentru o functionare sigura si de durata

Suprafata Roto Sil Level 6

Protectie maxima a suprafetelor pentru o rezistenta de lunga durata

Fara obstacole

Combinam componente din sistemul modular Roto NX/NT si din gama de praguri Roto Eifel pentru a prezenta o solutie fara obstacole pentru usi de balcon, cu etanseitate ridicata la intemperii. Diferite produse, cum ar fi

Scroll to Top