fbpx

Accesorii

Rulourile TIBECO

Tibeco vine în întâmpinarea
nevoilor dumneavoastră cu

3 tipuri de rulouri

Rulourile oferă o intimitate sporită, protejând proprietarii de privirile indiscrete ale curioșilor, atunci când ferestrele sunt orientate către stradă sau spre o casă vecină. De asemenea poluarea fonică este redusă considerabil oferind un confort sporit.

Rulourile vin să completeze ansamblul tâmplăriei PVC, oferind posibilitatea de a regla climatul din interior și ajutând la economisirea de energie. În sezonul cald rulourile sunt ca o barieră termică, care nu permite supraîncălzirea spațiului interior. În anotimpul rece rulourile diminuează pierderile de căldură, realizând o foarte bună izolație termică.

Rulourile din aluminiu sunt prezente într-o gamă extrem de largă de culori, după viziunea și nevoile clientului și au rolul de a proteja fereastra de intemperii. Ele posedă, pe lângă aspectul elegant, rolul de a proteja împotriva pătrunderii în încăpere a hoților și pot fi dotate cu accesorii de siguranță care sa nu permită în nici un fel ridicarea lor forțată din afară.

RUlouri

SUPRAPUS

Rulourile suprapuse se montează peste tâmplăria nou fabricată și se încadrează împreună cu aceasta în spațiul destinat ferestrei.

Vă oferim o gamă variată de culori pentru caseta și lamelele ruloului, pentru a păstra designul tâmplăriei PVC și al fațadei clădirii.

Caseta de vizitare a rulourilor suprapuse se află în interiorul încăperii, în partea de jos, pentru a facilita accesul rapid în interior.

Poziția casetei și deschiderea capacului de vizitare permit mascarea casetei atât la interior cât și la exterior.

Rulourile suprapuse oferă posibilitatea de montare a unei plase de insecte mobile în caseta. 

În cazul rulourilor suprapuse, plasa de insecte se montează în exteriorul perdelei de lamele și nu în spatele acesteia.

Rulourile aplicate din aluminiu cu caseta tencuibilă sunt utilizate mai ales la construcțiile noi dar și în cazul tâmplăriei deja montate.

Acestea se integrează complet în finisarea exterioară a clîdirii.

Rulourile aplicate din aluminiu cu caseta tencuibilă oferă posibilitatea de montare a unei plase de insecte mobile în interiorul casetei.

Rulouri APLICATE din aluminiu cu caseta

tencuibilă

RUlouri din aluminiu

APLICATE

Rulourile aplicate sunt destinate montării pe tocul ferestrei deja instalate și se adaptează oricărui tip de tâmplărie.

Sunt ușor de întreținut, au o rezistentă ridicată la vânt, ploaie sau alte fenomene naturale.

Rulourile aplicate din aluminiu oferă posibilitatea de montare a unei plase de insecte mobile în interiorul casetei.

Scroll to Top