Tâmplărie

Tâmplărie ALUMINIU

  • ELVIAL 86i2
  • ELVIAL 5600i2
  • ELVIAL 6700i2
  • ELVIAL 6800i2
  • Minimal Look

Sistemul de profile

ELVIAL 86i2

Noul sistem ELVIAL XCLUSIVE 86i2 este aici pentru a oferi performanțe superioare în ceea ce privește eficiența energetică, siguranță, izolare fonică și design contemporan.

TREI NIVELURI DE IZOLAȚIE

Sistemul de profile

ELVIAL 5600i2

Sistemul 5600i2 de la ELVIAL acoperă nevoile speciale ale arhitecților, cu un nivel excepțional de etanșeitate la apă și presiune a vântului. 

Seria 5600i2 se bucură de un excelent coeficient termic și fonic, garantând un grad sporit de securitate și protecție antiefracție. 

Seria 5600i2 este un sistem evoluat de tamplarie batanta, capabil sa acopere toate tipologiile din domeniu.

Sistemul de profile

ELVIAL 6700i2

Primul sistem de ridicare și alunecare certificat la institutul german ift Rosenheim, pentru rezistența la spargere. Nivelul excelent al rezistenței la presiunea vântului, permeabilitatea la aer și, în special, a etanșeității la apă până la 300 Pa pentru rama culisantă cu piesă fixă ​​certificată în cele mai mari dimensiuni.

Caracteristici principale

Sistemul de profile

ELVIAL 6800i2

Rigiditate și etanșeitate absolută în cele mai mari dimensiuni. Rezistență mare la efracție datorită unui mecanism special de anti-coborâre perimetric (opțional). Niveluri ridicate de izolare termică și reducere a sunetului.

Caracteristici principale

Sistemul de profile

Minimal LOOK

Liniile pure, un contur discret, dar puternic în jurul ferestrei, de numai 35,5mm  și o tehnologie Avant-Garde, sunt combinate în noul sistem MINIMAL Look de la ELVIAL.

 

Uw : de 0,8 W / m2K (Ug: 0,5) pentru triplu vitraj