fbpx

Accesorii

Grilele TIBECO

Rolul principal al grilelor de aerisire RENSON este acela de a servi la crearea unui climat de interior sănătos și, în același timp, cu costuri de energie reduse.
Grilele de aerisire reprezintă soluția elegantă de împrospătare a aerului din încăpere, putând fi montate atât pe ferestre cu ochiuri fixe cât și pe cele batante.

Pentru a nu avea costuri suplimentare, sunt recomandate de a fi montate odată cu tâmplăria.

Grile de ventilație

Renson

Sistemul de aerisire

ClimAktiv

Sistemul de aerisire ClimAktiv asigură o aerisire automată permanentă, așa numita aerisire pasivă și funcționează pe principiul compensării diferenței de presiune existente între spațiul din interior și exterior.
Acest sistem poate fi prevăzut cu un dispozitiv rotativ de închidere/deschidere manuală, care vă oferă posibilitatea de a controla dumneavoastră aerisirea în momentele în care aveți nevoie.
Sistemul ClimAktiv este ușor de montat pe ferestre, nu obturează lumina care intră în încăpere și asigură o aerisire de bază în spațiileîn care ferestrele sunt deschise foarte rar.

Datorită modului de funcționare, pe baza diferenței de presiune interior/exterior, acest sistem nu necesită consumul de energie electrică pentru a opera.

Scroll to Top