fbpx

Obloane

Obloanele TIBECO

Obloane din

ALUMINIU

Obloanele din aluminiu reprezintă elementul arhitectural cu o mare valoare estetică, ce conferă dinamism și prestigiu fațadei locuinței.

Indiferent de modelul ales, fie cu lamele fixe, lamele mobile, lambriu sau panel, obloanele din aluminiu au maximă rezistență și stabilitate, grație profilelor din aluminiu ELVIAL, a feroneriei și accesoriilor de foarte bună calitate.

Obloanele din aluminiu reprezintă un produs care oferă o soluție elegantă de umbrire a încăperii, ce oferă un interior confortabil și prietenos și se îmbină armonios cu structura fațadelor.

Acestea se remarcă prin fiabilitate crescută, securitate, izolare fonica, protecție termică, împotriva umezelii, a prafului și razelor ultra-violete.

Datorită varietății formelor și culorilor, acestea se adaptează armonios la orice tip de arhitectură.

DE CE SĂ ALEGI OBLOANELE DIN ALUMINIU

Obloane

BATANTE

Sunt utilizate pentru fațadele unde este spațiu suficient de deschidere pe perete.

Obloane

ARMONICE

Sunt utilizate pentru fațadele unde nu este suficient spațiu de deschidere pentru obloanele batante.

Tibeco propune soluția obloanelor realizate din mai multe fâșii din aluminiu care pot fi strânse în partea stângă sau dreaptă a ferestrei ca un acordeon.

Obloane

CULISANTE

Obloanele culisante conferă fațadei un aer modern, sunt ușor de utilizat și au avantajul că pot fi instalate la ferestre cu deschideri foarte mari.

Scroll to Top