fbpx

UȘI

UȘI EXCLUSIVISTE

Seria

Exclusive

Designul unic al panelurilor de aluminiu exclusive a devenit sinonim cu anii de experiență, expertiza și tehnologia modernă. Seria Exclusive combină simplitatea cu estetica modernă, dominantă și arhitectură modernă.

ELEGANT DESIGNUL ESTITIC

Panelurile exclusiviste se disting prin designul lor elegant, în timp ce acestea sunt disponibile într-o gamă largă de culori și accesorii compatibile, acoperind astfel orice cerință în ceea ce privește implementarea arhitecturală.. Caracterizată de atenția deosebită acordată designului și decorării, panelurile exclusive constituie o propunere de calitate unică, care stabilește estetica intrării casei dumneavoastră.

IZOLAȚIE TERMICĂ EXCELENTĂ

Panelurile exclusive oferă o izolație termică excelentă pentru o economie optimă de energie. Eficiența capacității lor de izolare este certificată de Institutul Rosenheim și se bazează pe materiale de înaltă calitate și standarde tehnice stricte privind producția. Prin utilizarea geamurilor cu trei sau patru straturi, factorul de izolare termică poate fi redus până la 0,35 W / (m²K). Astfel, panelurile exclusive reprezintă opțiunea perfectă datorită cadrelor de înaltă calitate și standardelor ridicate, precum și prin reducerea amprentei energetice, reducerea consumului și a cheltuielilor de energie, precum și îmbunătățirea valorii clădirii.

SIGURANȚĂ EXTREMĂ

Panelurile exclusive sunt montate pentru a asigura o siguranță extremă, folosind o foaie de aluminiu de 3 mm grosime la exterior și de 2 mm pe interior.

TIPUL   A

Caracteristici

Lățimea panoului de
44 mm
Lățimea panoului de
59 mm
0,72 W / m2k
0,54 W / m2k
Lățimea panoului de
44 mm
Lățimea panoului de
59 mm
0,72 W / m2k
0,54 W / m2k

TIPUL   B

Caracteristici

TIPUL   C

Caracteristici

Lățimea panoului de
77,5 mm
Lățimea panoului de
92,5 mm
0,42 W / m2k
0,35 W / m2k
Scroll to Top