fbpx

Tibeco

Am răspuns celor mai întâlnite 4 întrebări despre tâmplărie

Sunt o mulțime de emoții în joc atunci când alegi tâmplăria casei tale. Fie că ești din Suceava sau din alt oraș, ești în căutare de tâmplărie care să facă diferența și care să-ți scoată casa în evidență.

Casa ta trebuie să-ți exprime stilul, să pună în evidență unicitatea familiei tale și să te țină în siguranță. În timp ce unicitatea poate ține de gusturile tale arhitecturale, siguranța ține de tâmplărie. 

Și nu doar siguranța este influențată de tâmplăria aleasă, ci și eficiența energetică, izolarea fonică și termică. Așa cum ești atent la combinația de culori pe care o alegi pentru mobilier, tot așa contează și calitatea tâmplăriei alese.

Probabil te-ai documentat deja despre diferitele tipuri de tâmplării și ai o idee cam despre ce ți-ai dori, însă nu ai toate detaliile. Pentru început, uite care pot fi consecințele unei tâmplării alese în mod greșit:

  • locuința nu va fi capabilă să păstreze căldura în interior în sezonul rece. Vei pierde căldură. 
  • vei plăti suplimentar la facturi.
  • vei fi nevoit să faci reparații, retușuri și înlocuiri dese pentru elementele fragile.

Atunci când îți faci casa, vrei să te țină toată viața. În cazul ăsta, de ce să nu te țină și tâmplăria la fel de mult? Tâmplăria de calitate va fi la fel de bună și peste 50 de ani. Acesta este principalul motiv pentru care calitatea trebuie să primeze, oricât de clișeic ar suna. Mai ales când este vorba despre un proiect atât de important. 

Ca să ai toate detaliile înainte de a lua o decizie, echipa Tibeco Suceava a răspuns la cele mai întâlnite întrebări despre tâmplărie.

Pot să cheltuiesc cât mai puțin și să obțin cât mai multe beneficii de la tâmplărie?

Ei bine, poți…să cheltui cât mai puțin. Însă, ca în orice domeniu, raportul calitate-preț este valabil. Nu mereu este indicat să îți bazezi deciziile pe preț. Și, așa cum îți sugerasem și în articolele anterioare de pe blogul Tibeco Suceava, nu e recomandat nici să cheltui prea mult. Echilibrul este stabilit de tine. 

Este un adevăr rar contestat: atunci când plătești prea puțin nu primești nimic bun. Ca să acoperi riscurile, stabilește un buget mai mare și fă alegerea corectă pentru casa ta.

Ce material să aleg pentru tâmplărie?

Ai trei opțiuni: lemn, aluminiu sau PVC. Tibeco îți pune la dispoziție tâmplărie din aluminiu și PVC în Suceava. Partea bună la echipa noastră e că-ți punem la dispoziție montatori cu experiență. Chiar dacă alegi cea mai scumpă tâmplărie, un montator fără experiență poate să creeze defecte care nu mai pot fi reparate. 

Ce trebuie să iei în calcul atunci când alegi tâmplărie?

Sunt câteva aspecte la care trebuie să fii atent: profilul ales, sticla, feroneria și garanția produsului. Nu uita de preț. Piața este plină de mărci de profile, dar dacă ții cont de câteva aspecte, vei face alegerea potrivită. Uite ce alți factori sunt importanți atunci când alegi profilul tâmplăriei pentru casa ta:

  • grosimea pereților exteriori ai profilelor;
  • lățimea și adâncimea profilelor;
  • chederele tocului;
  • producătorul.

Ce tip de furnizor de servicii tâmplărie să aleg?

Unul cu experiență. Așa cum îți povesteam mai sus, experiența este extrem de importantă. Dacă îți dorești o treabă bine făcută, ai nevoie de o echipă care să nu-ți deterioreze produsul din cauză că nu știu cum să îl monteze. 

Tibeco îți pune la dispoziție o echipă de oameni profesioniști, montatori cu experiență și pentru care greșelile nu sunt lecții. Dacă îți dorești o treabă bine făcută, astfel încât să te poți bucura de casa ta pentru o lungă perioadă de timp, apelează la serviciile Tibeco. Găsești mai multe detalii și sfaturi despre cum să alegi tâmplăria potrivită casei tale pe blogul nostru. Pentru alte informații și pentru oferte de preț, ne poți contacta la numărul: 0745 710 320

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postări recente

4 cele mai întâlnite întrebări despre PVC

Află care răspunsurile celor mai întâlnite întrebări despre PVC. Odată cu descoperirea rezistenței și eficienței polimerului, industria de materiale de construcții a cunoscut o creștere spectaculoasă. PVC-ul a devenit, astfel, cel mai popular material de

Scroll to Top