fbpx

Tibeco

Ferestrele Veka, alegerea potrivită pentru locuința ta

Ferestrele Veka

 

O dată ce ai început să te gândești la felul în care va arăta casa ta, descoperi o mulțime de aspecte pe care trebuie să le iei în calcul. Pe lângă design, descoperi că materialul, culorile scărilor și mobilierului, tehnologia ferestrelor și funcționalitatea ușilor sunt aspecte la care poate nu te-ai gândit. Însă, atâta timp cât ai un singur obiectiv stabilit, rezultatul va fi pe măsură. Este vorba despre calitate. Ea e cea care asigură confortul și care poate să scadă cu mult facturile care-ți vor veni. Cel mai important sfat pe care îl poți primi la început de drum este să nu ignori calitatea elementelor de tâmplărie. Orientează-te după un bun raport calitate-preț, însă nu uita că mai ieftin nu înseamnă mai bun.

Ferestrele Veka, o investiție în viitor

 

Când vorbim despre confort, ferestrele Veka ne vin prima dată în minte. Ferestrele sunt cele mai importante elemente ale casei tale, având un rol major în confortul termic și fonic.

Ferestrele calitative vor păstra căldura în interior pe perioada iernii și în exterior pe perioada verii. Tot ele permit iluminarea potrivită a încăperii și permit soarelui să pătrundă cât mai eficient. Alegerea ferestrelor pentru locuință nu trebuie lăsată la voia întâmplării.

Trebuie să iei în calcul aspecte precum clima, izolarea termică și poluarea fonică. Dacă vei locui într-o zonă aglomerată, sigur nu vrei să fii trezit de claxoanele de dimineață și nici n-ai vrea ca agitația serii să te deranjeze.

Decizia nu e atât de simplă pe cât pare, însă dacă vei apela la specialiști, toate problemele tale vor fi rezolvate. Dacă vrei să faci alegerea corectă, Tibeco îți vine în ajutor. Îți sugerăm să iei în considerare înălțimea, umiditatea din zonă, expunerea la soare și la zgomot, dar și amplasarea locuinței. Pentru o locuință în care zgomotul să nu-și găsească intrarea, alege ferestrele Veka.

Ferestrele Veka reprezintă calitatea germană în cele mai bune forme, având o durată de viață de aproximativ 50 de ani. Odată instalate, ferestrele Veka îți garantează calitatea și durabilitatea, alături de tehnologiile moderne în materie de profile PVC.

Casa ta nu va avea probleme legate de poluarea fonică, de pierderile de căldură sau de insuficiența luminii. Tehnologiile care alcătuiesc ferestrele Veka
îmbină toate calitățile pe care le cauți la o fereastră.

Dacă vei locui într-o zonă urbană sau intens circulată, sigur iei în calcul și izolarea fonică. Veka îți oferă posibilitatea de a alege o soluție cu foi de sticlă pentru a diminua zgomotul. O fereastră de acest fel are capacitatea de a izola zgomote cu valori peste 50 dB, fiind perfectă pentru familii sau pentru cei care lucrează de acasă și au nevoie de liniște.

Cele mai eficiente modele de ferestre pentru casa ta

 

Principala protecție pe care o ai împotriva zgomotului și a pierdereilor de energie este sticla. Cu cât fereastra aleasă are mai multe foi de sticlă, cu atât gradul de protecție fonică și termică este mai mare.

Astfel de ferestre au nevoie și de profile capabile să le susțină și să asigure stabilitate. Sistemele Veka de clasă A sunt răspunsul acestor cerințe. Pachetul de geam și profilul folosite asigură eficiență ridicată, oferindu-ți soluția perfectă.

Montează-ți ferestrele cu ajutorul specialiștilor

 

Chiar dacă montarea ferestrelor nu pare a fi o mare bătaie de cap, cea mai mică greșeală te poate costa întreaga rezistență. Montarea trebuie să fie realizată corect încă de la prima încercare, deoarece găurirea profilelor în mod repetat alterează rezistența.

Specialiștii Tibeco pot preveni erorile cauzatoare de daune. Experiența noastră, instrumentele profesionale și echipamentul pe care îl deținem ne recomandă pentru montajul ferestrelor Veka. Așa, te bucuri în continuare de experiența renovării sau construirii fără să-ți faci griji legate de posibilele daune. Mai mult, dacă încă nu te-ai hotărât care sunt profilele potrivite pentru locuința ta, echipa Tibeco îți stă la dispoziție la numărul 0745 710 320

Pentru mai multe noutăți urmărește-ne pe facebook și pe blog-ul nostru.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postări recente

Usi exclusiviste

4 motive să alegi usi exclusiviste pentru casa ta

4 motive să alegi usi exclusiviste pentru casa ta Dacă optezi pentru usi exclusiviste sau nu, dacă alegi tâmplărie din PVC sau aluminiu sau ce tip de izolație preferi, acestea sunt deciziile care stabilesc nivelul

Scroll to Top