fbpx

Tibeco

De ce să alegi ferestre si usi de aluminiu pentru casa ta

Tâmplăria pe care o alegi este definitorie pentru durabilitatea și rezistența casei tale. În funcție de stilul pe care vrei să-l abordezi, vei avea de ales între tâmplărie pentru ferestre și uși de aluminiu, PVC sau lemn. Spre exemplu, în Suceava este tot mai căutată tâmplăria ce constă ferestre si usi de aluminiu datorită avantajelor pe care le are.

Totuși, fiecare material vine cu avantajele și dezavantajele sale și din acest motiv este important să fii informat. Elementele de tâmplărie pe care le alegi trebuie să-ți aducă un plus de confort și siguranță, iar alegerea lor nu e o decizie ușoară.

Trebuie să iei în calcul și factori precum izolarea fonică, rezistența la presiune, estetica și gradul de rezistență la lovituri puternice.

Recomandarea Tibeco în materie de ferestre și uși este aluminiul, tocmai pentru că înregistrează un scor mare la toți factorii de mai sus.

 

Ferestre si usi de aluminiu: ce avantaje au

 

Piața pune la dispoziția ta o mulțime de variante de tâmplărie termoizolantă, dar cea din aluminiu este de departe cea mai modernă, având numai beneficii pentru casa ta.

Rezistență în timp de neegalat. Dacă vei opta pentru ferestre și uși de aluminiu de la Tibeco Suceava, vei afla că rezistența acestui material este uimitoare: peste 50 de ani.

Aluminiul este un material ușor și care rezistă foarte bine la fenomene meteo extreme, depuneri de zăpadă și presiune. Astfel, nu vei fi nevoit să înnoiești sau să reabilitezi tâmplăria o dată la câțiva ani. Nici nu va trebui să-ți faci griji legate de hoți, deoarece aluminiul asigură securitate excelentă.

Întreținere ușoară. Cu toții ne dorim uși și ferestre frumoase, durabile și care nu necesită îngrijire constantă. Ei bine, aluminiul nu este deloc pretențios. El nu se degradează în timp, nu ruginește și poate fi curățat foarte ușor. Așadar, dacă ai ferestre și uși de aluminiu, vei economisi atât timp, dar și efort și bani.

Protecție fonică superioară. Dacă vei locui într-o zonă mai aglomerată, sigur n-ai vrea să fii trezit de alarmele mașinilor, zgomotele vecinilor sau de agitația de afară. Tâmplăria din aluminiu excelează la acest capitol, deoarece are capacitatea de a diminua zgomotul care intră în încăpere cu până la 50%. Dacă locuința ta va avea deschidere către străzi aglomerate, atunci acest avantaj nu este unul de ignorat.

 

Alege ferestre si usi de aluminiu pentru izolație incredibilă și design elegant

 

Pe lângă avantajele de mai sus, ferestrele și ușile din aluminiu permit și integrarea unor suprafețe de vidrare mai mari. Așadar, vei putea obține și mai multă lumină naturală, dar și vizibilitate mai mare. Vei putea opta pentru ferestre mari, cu impact asupra esteticii casei tale.

Tot în categoria avantajelor tehnice intră și capacitatea tâmplăriei din aluminiu de a-ți oferi eficiență energetică superioară. Schimbările de temperatură nu te afectează, crești gradul de confort al casei tale și mai și economisești bani. Practic, tâmplăria de aluminiu este o investiție pe termen lung.

Dincolo de toate aceste detalii tehnice, dacă vei opta pentru ferestre și uși de aluminiu de la Tobeco, vei avea parte de un design cu bun gust. Profilele din aluminiu aduc un plus estetic datorită modelelor elegante, cu note minimaliste.

Și, dacă și pentru tine #gogreen este o mișcare importantă, află că aluminiul este un material 100% reciclabil. Tâmplăria de acest gen e o investiție atât în viitorul casei tale, cât și în viitorul planetei.

Cu rezistență uimitoare la uzură, întreținere minimă și avantaje multiple, ferestrele și ușile de aluminiu sunt cea mai bună alegere pe care o poți face pentru casa ta. Ai ocazia să alegi dintr-o varietate de modele și culori, astfel încât aspectul estetic să se potrivească perfect cu arhitectura casei tale.

Echipa Tibeco îți pune la dispoziție elemente de tâmplărie din aluminiu care îmbină cele mai noi tehnologii, oferind casei tale un aspect modern, nonconformist și elegant. Pe site-ul nostru găsești detalii despre tâmplăria de aluminiu pe care țio punem la dispoziție în Suceava și exemple de ferestre și uși. Iar dacă ai nevoie de inspirație în alegerile tale, te invităm pe pagina noastră de facebook, acolo unde poți găsi fotografii cu lucrările Tibeco

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postări recente

Usi exclusiviste

4 motive să alegi usi exclusiviste pentru casa ta

4 motive să alegi usi exclusiviste pentru casa ta Dacă optezi pentru usi exclusiviste sau nu, dacă alegi tâmplărie din PVC sau aluminiu sau ce tip de izolație preferi, acestea sunt deciziile care stabilesc nivelul

Scroll to Top